tisdag 30 september 2008

Deadline Idag!

Så var det deadline idag och jag hoppas och håller tummarna för att alla har skickat iväg sina paket nu. Det vore inte alls kul om någon blev utan, men det återstår att se.
Det har ju varit rätt lugnt på hemlis fronten så nu brakar det väl lös kan tänkas. Spännande ska det bli i vart fall att se vad alla får och vad ni tycker om era paket.
När du har fått ditt paket och gissat vem det är ifrån och bloggat om det vill jag att du lägger en kommentar till detta inlägg så att jag vet att alla har fått och att allt har funkat bra. Det är ju lite mer oroligt att det ska bli något fel eller missförstånd denna gång när vi är så många fler.

28 kommentarer:

Anonym sa...

jag fick mitt paket för längesedan och har även skickat mitt :)

Pysse sa...

Jag fick mitt paket idag, superfint! Kolla in på bloggen. Har även skickat mitt, som många andra troligtvis, i sista minuterna...

JNYdesign sa...

Jag har fått mitt paket och skickat mitt på sista dagen....

Anonym sa...

Jag fick också mitt paket för länge sedan och har även skickat min del i tid.

Babushkadockan sa...

Jag har fått mitt paket idag! Har tyvärr inte kunnat skicka mitt förrän idag, men det är på väg, hoppas det når fram imorgon.

Lillen&Jag sa...

Jag har oxå fått mitt paket!! Jättfint paket. Har bloggat om det.

Anonym sa...

Mitt paket har också kommit idag, tack min hemlige vän, kika i bloggen där skriver jag om det. Kan tillägga att jag också har skickat till min "Give"-vän.

linnzan sa...

Då börjar de trilla in! Glöm inte att ni inte ska avslöja er hemliga vän i bloggen ännu. Jag kommer att göra ett inlägg om det när alla fått sitt paket och har gissat.

Gulligan sa...

Jag har fått mitt paket, superfint och har även skickat:)

Sarah sa...

Nu har mitt paket oxå kommit. jättefina saker. Kommer blogga om det under kvällen.

Strömming sa...

Jag har just fått mitt paket :) Det var jättefint occh jag ska snart blogga om det. skrattade gott för mig själv när jag gissade rätt på givaren!!! varför får ni veta sen!

gosi sa...

Jag har också fått mitt efterlängtade paket, blev jättejättenöjd! Tack än en gång:) Mitt paket är också ivägskickat och emottaget.

PiraPäron sa...

Tjoho! Nu har det kommit!

rino sa...

paket mottaget och skickat!
Och jag är GLAD!

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Har fått mitt paket,jippi! Bilder kommer efter helgen. Har inte gissat ännu. Det var så fint. TACK min hemlige vän/Karolina

linnzan sa...

Jag har ännu inte fått mitt paket! Och det verkar som flera inte heller fått sitt. Tråkigt tycker jag eftersom de borde kommit fram nu om de skickades i tisdags. Lite trist att detta inte verkar tas seriöst av alla!

Anonym sa...

jad skickade mitt paket i tisdags för det var väl den sista då? Tyvärr gick mitt som paket och inte så brev eftersom det var för tungt, men det borde varit framme nu iallafall.

Kalunji040 sa...

Nu har även jag hämtat ut mitt paket, öppnat det och lett hela dagen. Det kändes som julafton. Allting var så fint inslaget. Så glad:-):-)

Anonym sa...

Jag har skickat mitt, men det har inte blivit bloggat om, tror inte att personen skrivit här heller att hon har fått den. :-) Så en till är det iaf.

linnzan sa...

Hoppas att de som skickat sina paket inte tar åt sig av det jag skrev tidigare. Menar inte att klaga på de som vet med sig att de har skickat sina paket. Är bara lite orolig att det ska bli fel nu när vi är fler än förra gången. Får se om det dyker upp fler paket på måndag.
Ha en bra helg allihopa

linnzan sa...

Läste just på min blogg att adresslappen på paketet till mig blivit bortsliten längs vägen, så det är på väg igen. Hoppas att alla andra får/eller har fått sina paket i alla fall!

Anonym sa...

Har nu bloggat om mitt paket! Hi,hi.../Karolina

Anonym sa...

Nu har även jag fått mitt fina paketet, ska blogga om det idag bara jag får sitta ifred vid datorn. Men att gissa är svårt, det är ju så många med...

OttoPippi sa...

Nu har jag ÄNTLIGEN kommit iväg till ATG-ombudet och hämtat ut det jag trodde var mitt Give and Get paket. Och det var det också!!! Tusen tack kära hemliga vän!! Jag har inte hunnit blogga om det ännu men det skall snart göras! :-)

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

På mitt paket satt ju avsändaren övertejpad men jag slängde kuvertet och min man hade tömt soporna när jag kom på det...har kollat alla bloggar och ...jag vet inte alls vem min hemlige vän är. Får vänta till det avslöjas...spännande./Karolina

Sarah sa...

Jag har gissat och bloggat om mitt paket.

stora lilla j sa...

jag fick mitt paket idag! Har lagt in en snabbkomentar i bloggen, utförligare m bild kommer när knoddarna somnat! =)

linnzan sa...

Idag fick jag mitt paket! Har inte gissat ännu, men ska kika runt på bloggarna nu och gissa innan jag öäser det medföljande brevet. Men tack för det fina paketet, det fanns många gobitar där!! Bloggar om det imorgon, vill fota när det är ljust och kanske livebilder kommer också.